Radnai Petra

Kertészmérnökként végeztem a Szent István Egyetemen. Azt gondolom, a természet közelségének és az alkotás örömének szeretete kisgyerekkorom óta jellemez. Mindig is szerettem figyelni a növényeket és felfedezni a részleteikben rejlő szépséget. Számomra az alkotás egyfajta önkifejezés. Egy-egy esküvői dekoráció megtervezése során a legnagyobb örömet a párokkal való megismerkedés és ezáltal a személyiségükhöz illő hangulat megteremtése jelenti.

Forgács Isti

Szüleim, nagyszüleim régen paradicsom termesztéssel foglalkoztak. Már gyermekkorom óta kivettem a részem a munkából, így a növénytermesztés mindig is közel állt hozzám.
2009-ben Genetika és Növénynemesítés szakirányon végeztem a Kertészeti Egyetemen, ahol PhD hallgatóként, majd a Szőlészeti és Borászati Kutattóintézetben mérnökként dolgoztam.
A virágtermesztésben nincs 2 egyforma nap, minden reggel új kihívásokkal találkozunk. Jó egy olyan csapat tagjának lenni, ahol egymást kiegészítve, kemény munkával, napról-napra láthatjuk munkánk gyümölcsét felvirágozni.

Vargha Dorka

Családunkban régi  hagyománya van a virágok termesztésének, mivel dédszüleim kertészetéből még Hollandiába is szállítottak hagymás virágokat. Két generáció kihagyás után most már én folytathatom, amit dédszüleim elkezdtek.  2008-ban okleveles kertészmérnökként végeztem a Kertészettudományi Egyetemen, Genetika és Növénynemesítés szakirányon. Az egyetem utolsó évében kezdtem érdeklődni a virágkötészet iránt, és ebben meg is találtam egyik kedvenc időtöltésem.
Szeretek a természethez közeli, natúr kompozíciókat alkotni. Boldogsággal tölt el, hogy a Virágos Pagonyban láthatom felcseperedni minden egyes növényünket, amellyel örömet okozhatunk valakinek.